Προσφορά για ασφαλιστικά γραφεία

Στα πλαίσια του Δωρεάν webinar που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με το insurancewebinars, κάνουμε την παρακάτω προσφορά η οποία ισχύει για περιορισμένο αριθμό έξι (6) και έχει αφορά υπηρεσία που διαρκεί ένα έτος.

Η προσφορά Ισχύει για τους πρώτους 6 που θα συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι υπηρεσίες που περιέχονται στο πακέτο προσφοράς με την πλήρη τιμή αγοράς της κάθε μεμονομένης υπηρεσίας (εκτός προσφοράς)

  • Σχεδιασμός, κατασκευή και φιλοξενία (για ένα έτος) δυναμικής ιστοσελίδας με blog. Αφορά το σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (joomla), το οποίο επιτρέπει τη συνεχή ενημέρωση της ιστοσελίδας με νέο υλικό. Η υπηρεσία απαιτεί την παροχή κειμένων (θα καθοριστούν από τη διαδικασία coaching) και γραφικών (φωτογραφίες) από τον πελάτη. Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται σε 500€ συν ΦΠΑ24%
  • Στήσιμο υπηρεσίας email list. Η υπηρεσία περιλαμβάνει την επιλογή email υπηρεσίας, τη δημιουργία και το στήσιμο του λογαριασμού, την παραμετροποίηση της υπηρεσίας, και βέβαια τη σχεδίαση της στρατηγικής επικοινωνιάς μέσω του coaching. Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται σε 100€ συν ΦΠΑ 24% για το στήσιμο της υπηρεσίας, συν 20€ συν ΦΠΑ 24% ανά μήνα για τη λειτουργία της υπηρεσίας.
  • Εβδομαδιαία, εξ αποστάσεως συμβουλευτική (coaching), διάρκειας 1 ώρας ανά εβδομάδα, για 4 εβδομάδες. Τα θέματα που θα καλυφθούν στις συνεδρίες αφορούν τη στρατηγική επικοινωνίας της επιχείρησης, το σχεδιασμό των κειμένων που θα χρησιμοποιηθούν, κτλ. Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται σε 50€ συν ΦΠΑ ανά συνεδρία (σύνολο 200€ συν ΦΠΑ ανά μήνα)
  • Δωρεάν συμμετοχή σε Online σεμινάρια με θέμα την ανάπτυξη στρατηγικής marketing με τη χρήση του διαδικτύου, customer service, neuromarketing κ.α. Η συμμετοχή σας στην προσφορά περιλαμβάνει τη δωρεάν συμμετοχή σας σε επιλεγμένα online σεμινάρια στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (www.LearningEvolution.gr). Μέσω της πλατφόρμας θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σεμινάρια με θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικής marketing με τη χρήση του internet, το customer service, το neuromarketing κ.α. Το κόστος της υπηρεσίας υπολογίζεται σε πάνω από 150€ ανά έτος.
  • Υπάρχει η δυνατότητα συνέχισης του coaching πέρα από τον πρώτο μήνα της προσφοράς με έκπτωση 50%. Έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε το coaching με τις εβδομαδιαίες, εξ αποστάσεως συνεδρίες σε θέματα marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με έκπτωση 50% από το κανονικό κόστος των 200€ συν ΦΠΑ 24% ανά μήνα

Το συνολικό κόστος των παραπάνω υπηρεσιών ξεπερνάει τα 1280€ συν ΦΠΑ 24%.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί και οι 6 πρώτοι μπορούν να έχουν το σύνολο των παραπάνω υπηρεσιών, μόλις με 62€ το μήνα (50€ συν ΦΠΑ24%) για 12 μήνες.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ελάτε να βρούμε μαζί τρόπους να αναπτύξουμε την επιχείρηση σας
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Διαβάζοντας το μυαλό των καταναλωτών