Συμβουλευτική για Πωλήσεις

  • -

Συμβουλευτική για Πωλήσεις

Ελάτε να αναλύσουμε μαζί τον τρόπο που πουλάτε και να σχεδιάσουμε τη στρατηγική προσέγγισης νέων πελατών. Ελάτε να βρούμε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο marketing, τις πωλήσεις, αλλά και την ψυχολογία, για να αυξήσουμε τα αποτελέσματα σας.

Οι πωλήσεις είναι η πηγή εσόδων κάθε επιχείρησης, και ενώ όλοι αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα της πωλησιακής διαδικασίας για την επιτυχία ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος, λίγοι αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για την ανάλυση της, την οργάνωση των λειτουργιών της και τελικά την ανάπτυξη των πωλήσεων μας.

  • Ολοκληρωμένο Συμβουλευτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Πωλήσεων.

ΠωλήσειςΤο πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία η οποία ξεκινάει με την ανάλυση της πωλησιακής διαδικασίας που ακολουθεί μια επιχείρηση (πως πουλάτε εως τώρα), την ανάλυση των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε (τι πουλάτε), την ανάλυση του ανταγωνισμού (κύριοι ανταγωνιστές) και τον τρόπο που πουλάνε αυτοί. Στη συνέχεια σε συνεργασία με την επιχείρηση φτιάχνουμε την νέα πωλησιακή διαδικασία που θα ακολουθηθεί (σχεδιασμός του mkt funnel), σχεδιάζουμε το απαραίτητο υποστηρικτικό υλικό, εκπαιδεύουμε τους πωλήτές της επιχείρησης, και αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση της εφαρμογής του πλάνου.

  • Οργάνωση Τμήματος Πωλήσεων.

Είτε πρόκειται για νέα επιχείρηση που θέλει να φτιάξει ένα αυτόνομο τμήμα πωλήσεων, είτε για μια υπάρχουσα επιχείρηση που θέλει να αναδιοργανώσει το τμήμα πωλήσεων της, μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό του τμήματος και τη στελέχωση του με τα κατάλληλα άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@evolution.com.gr ή στο 2310.466.481


Διαβάζοντας το μυαλό των καταναλωτών